Omron Norge

Å forbedre liv og bidra til et bedre samfunn

Led an i jakten på inspirerte løsninger for fremtiden. Forfølg nye utfordringer med lidenskap og mot. Opptre med integritet og oppfordre alle til å vise potensialet sitt.

EU_Doorway_page_Healtcare_1.jpg

Helse

Omron Healthcare er ledende innen medisinsk utstyr til terapi og helseovervåkning med en rekke produkter som inkluderer blodtrykksovervåkning, temperaturmålingsenheter, pusteterapienheter, elektroniske febertermometre og kroppsfettovervåkningsutstyr. Vi tar sikte på å tilby en total helsetjeneste rettet mot forebygging og forbedring av vanlige helseproblemer som hypertensjon, diabetes og overvekt.
Gå TIL NETTSTED
EU_Doorway_page_Industrial_3.jpg

Industriell automasjon

Industrial Automation er en ekspert innen og ledende produsent av teknologisk avanserte produkter innen industriell automasjon. Omron Industrial Automation tilbyr unike automasjonsprodukter og tilpassede ekspertløsninger for alle bransjer. Produktporteføljen omfatter fabrikkautomasjon, sensorer og sikkerhet, mekatroniske enheter og stasjoner, industrielle komponenter og vision-systemer.
Gå TIL NETTSTED
EU_Doorway_page_AOI_1.jpg

Automatisert optisk inspeksjon

I dagens konkurranseutsatte og kostnadsfokuserte produksjonsmiljø er nøkkelen å finne balansen mellom kvalitet og hastighet i automasjonen. Omron Automated Optical Inspection (AOI) vil hjelpe til med å innfri de stadig økende kravene til å redusere kostnader, samtidig som en høyest mulig kvalitet opprettholdes.
Gå TIL NETTSTED
EU_Doorway_page_EC_1.jpg

Elektroniske komponenter

Omron Electronic Components har teknologien og kunnskapen som trengs for å bygge komponenter til så godt som alle elektroniske enheter, og vi bruker ledende produktdesign og vårt store utvalg av produkter av høy kvalitet til å tilby skreddersydde komponenter til kunder i hele Europa: releer, brytere, kontakter, sensorer.
Gå TIL NETTSTED